Tocător de precizie pentru laborator

Tocător pentru laborator de precizie pentru mărunțirea unei game largi de materiale, oferind un control precis asupra dimensiunii particulelor sau granulelor de ieșire

Specificatii tehnice:

- Putere: 1.5 kW

- Greutate: 120 kg

- Dimensiuni: 800x600x1200(h) mm

- Dimensiunile camerei de mărunțire: 200 x 200 mm

*Vă rugăm să rețineți că informațiile prezentate în acest document sunt doar cu titlu de referință și pot fi modificate de producător.

Tocătorul de precizie pentru laborator Stokkermill a fost proiectat cu atenție pentru a satisface nevoile specifice ale laboratoarelor și mediilor de cercetare. Această mașină versatilă excelează la mărunțirea unei game largi de materiale, oferind un control precis asupra dimensiunii particulelor și facilitând numeroase aplicații. Tocătorul de laborator Stokkermill este instrumentul ideal pentru diverse aplicații de laborator și de cercetare. Acest tocător oferă flexibilitatea și precizia pentru nevoile dvs. Cu o cameră spațioasă de mărunțire de 200 x 200 mm, puteți prelucra o varietate de materiale fără încărcare și descărcare frecventă. Tocătorul de laborator Stokkermill reprezintă un progres crucial în tehnologia de mărunțire pentru mediile de laborator și de cercetare. Setările sale reglabile de putere, măsurile robuste de siguranță și versatilitatea aplicației îl fac un instrument esențial pentru obținerea unei mărunțiri eficiente și precise a materialelor. Prin integrarea acestui tocător în laborator sau în procesele de cercetare, vă puteți îmbunătăți considerabil capacitatea de a vă atinge eficient obiectivele de cercetare de laborator.

Caracteristici operaționale:

- Control variabil al puterii: Cu setări reglabile de putere, acest tocător de laborator se adaptează la o gamă largă de materiale, de la materiale plastice moi la metale rigide.

- Măsuri de siguranță: Siguranța este primordială. Tocătorul de laborator include caracteristici precum protecția la suprasarcină și comutatoarele de urgență, asigurând un mediu de operare sigur.

- Mărunțire extrem de eficientă: Mașina este proiectată pentru a mărunți eficient diverse materiale prin utilizarea lamelor din oțel călit care asigură durabilitate și performanță constantă.