Sortator electrostatic pentru laborator

Sortatorul electrostatic, separator pentru laboratoarele de cercetare, este conceput pentru a evalua aplicabilitatea proceselor de separare uscată pe materiale cu caracteristici electrice diferite cu precizie și eficiență

Caracteristici principale:

- Tehnologie: electrostatică

- Mod de operare: continuu

- Putere: 0,5 kW

- Materiale de constructie: Inox, materiale antistatice

- Capacitate maxima de tratament: 25 kg

- Dimensiuni: 950x580x1180(h) mm

- Greutate: 150 kg

- Control: panou de control digital cu afișaj LCD

Separatorul electrostatic pentru laboratoare de cercetare este conceput pentru a evalua aplicabilitatea proceselor de separare uscata pe materiale cu caracteristici electrice diferite. Mașina permite recuperarea particulelor de metal și minerale cu dimensiuni cuprinse între 0,040 și 8 mm. Caracterizat prin versatilitatea sa, separatorul Stokkermill este capabil să funcționeze atât în modul electrostatic pentru a separa materialele pe baza proprietăților lor electrice, cât și în modul triboelectrostatic pentru a separa dielectricii în funcție de sarcina lor dobândită în timpul triboîncărcării. Dispozitivul oferă o gamă largă de procese de separare, permițându-i să fie adaptat la diferite nevoi de separare a materialelor. În plus, curățarea automată a electrozilor de colectare și descărcare corona are loc fără a fi nevoie de intervenția umană. Îndepărtarea continuă a materialelor neconductoare în modul automat contribuie la îmbunătățirea calității separării.

Caracteristici operative:

- Reglarea tensiunii de separare: variabilă de la 0 la 40 kW

- Reglarea turației de putere: variabilă de la 0 la 100%

- Sistem de siguranță: protecție la suprasarcină și scurtcircuit, întrerupătoare de urgență

- Materiale procesabile: particule solide cu diverse proprietăți electrice, inclusiv metale, minerale, polimeri etc.

*Datele prezentate în acest document sunt furnizate în scop de referință și pot fi supuse unor modificări potențiale de către producător.