Magnetische scheider voor het lab

Magnetische laboratoriumscheider voor het scheiden van materialen met uitgesproken magnetische eigenschappen, maakt de terugwinning van ferro- en non-ferrodeeltjes mogelijk en perfectioneert de scheidingsprocessen.

Technische specificaties:

- Vermogen: 0,3 kW

- Verwerkingscapaciteit: 15 kg

- Gewicht: 110 kg

- Afmetingen: 900x500x1050(h)mm

- Magnetische trommeldiameter: 250 mm

- Magnetische kracht: tot 1.500 Gauss

- Materiaal inlaat-/uitlaatdiameter: 100 mm

*Houd er rekening mee dat de informatie in dit document alleen ter referentie dient en onderhevig is aan mogelijke wijzigingen door de fabrikant.

Magnetische laboratoriumscheider is ontworpen om de scheiding van materialen met sterke magnetische eigenschappen te vergemakkelijken, waardoor het een waardevol hulpmiddel is voor laboratorium- en onderzoekstoepassingen. Deze veelzijdige machine maakt de terugwinning van ferro- en non-ferrodeeltjes mogelijk, waardoor de meest veeleisende en unieke scheidingsprocessen kunnen worden verfijnd. De Stokkermill Laboratory magnetische scheider wordt gebruikt in verschillende laboratorium- en onderzoekstoepassingen. Ideaal voor het terugwinnen van magnetische deeltjes uit een mengsel, het isoleren van waardevolle materialen of het uitvoeren van magnetische gevoeligheidstesten, het apparaat biedt de veelzijdigheid en precisie die u nodig heeft. De magnetische laboratoriumscheider heeft een materiaalinlaat- en uitlaatdiameter van 100 mm voor eenvoudig laden en verzamelen van materiaal. De Stokkermill Laboratory Magnetic Separator is een essentieel hulpmiddel voor laboratoria en onderzoeksfaciliteiten die materialen scheiden op basis van hun magnetische eigenschappen. De instelbare magnetische kracht, veelzijdigheid en aanpassingsvermogen maken het tot een waardevol hulpmiddel voor efficiënte en nauwkeurige scheiding.

Bedieningsfuncties:

- Magneetkracht instelling: de magnetische kracht kan nauwkeurig worden aangepast, wat de flexibiliteit biedt om een verscheidenheid aan materialen met verschillende magnetische gevoeligheden te scheiden.

- Veiligheidsmaatregelen: De magnetische laboratoriumscheider is uitgerust met veiligheidsvoorzieningen zoals overbelastingsbeveiliging en noodschakelaars, waardoor een veilige en betrouwbare werking wordt gegarandeerd.

- Veelzijdige scheiding: dit apparaat is vanwege hun magnetische eigenschappen geschikt voor het scheiden van verschillende materialen, waaronder metalen, mineralen en andere stoffen. Het biedt een hoge mate van precisie bij het scheiden van materialen, waardoor efficiënte en betrouwbare resultaten mogelijk zijn.