Separator circular cu sita pentru laborator

Separator cu sită vibrantă circulară, ecran de separare pentru activitățile din laborator, indiferent dacă sunt materiale granulare sau pulverulente, oferind o gamă largă de utilizări

Specificatii tehnice:

- Putere: 0.25 kW

- Capacitate de procesare: 20 kg

- Greutate: 90 kg

- Dimensiuni: 800x600x1000(h) mm

- Diametru sită: 200 mm

- Motor cu vibrații: 0,12 kW

- Nivelul de zgomot: <70 dB

*Datele prezentate în acest document sunt furnizate cu titlu de referință și pot fi supuse unor modificări potențiale de către producător.

Separator cu sită vibrantă circulară pentru laborator Stokkermill: proiectat cu atenție pentru a răspunde diverselor nevoi de separare derivate din activitățile experimentale din laborator, fie că este vorba de materiale granulare sau sub formă de pulbere, oferind o gamă largă de utilizări. Separatorul circular cu sită de laborator Stokkermill este ideal pentru o multitudine de aplicații de laborator și de cercetare. Acesta poate acomoda probe de sol, pulberi, metale, materiale plastice și multe altele. Sita vibrantă de laborator Stokkermill este întruchiparea preciziei și versatilității în tehnologia de separare a particulelor pentru aplicații de laborator și de cercetare. Setările sale reglabile, caracteristicile de siguranță și aplicabilitatea diversă fac din ea un instrument indispensabil pentru cei care caută o separare eficientă și precisă a particulelor. Această sită vibrantă simplifică procesele de cercetare, contribuind în cele din urmă la îmbunătățirea rezultatelor și a rezultatelor.

Caracteristici operaționale:

- Control variabil al vibrațiilor: Cu setări reglabile, variind de la vibrații ușoare la agitare viguroasă, sita vibratoare Stokkermill Laboratory poate găzdui diferite dimensiuni de particule și tipuri de materiale.

- Mecanisme de siguranță: Această sită de laborator este echipată cu măsuri complete de siguranță, inclusiv protecție la suprasarcină și scurtcircuit, împreună cu întrerupătoare de urgență. Aceste măsuri de precauție asigură un mediu de operare sigur.

- Separare eficientă: Mașina este proiectată pentru a separa o varietate de materiale, inclusiv metale, minerale, polimeri și multe altele. Eficiența sitei vibratoare provine din capacitatea sa de a separa particulele în funcție de dimensiune, asigurând obținerea materialelor separate cu precizie.