Precisie molen voor het lab

Laboratorium-precisiemolen voor het malen van een verscheidenheid aan materialen, waardoor nauwkeurige controle van de grootte van de afgegeven deeltjes of korrels mogelijk is.

Technische specificaties:

- Vermogen: 1,5 kW

- Gewicht: 120 kg

- Afmetingen: 800x600x1200(h)mm

- Afmetingen van de versnipperkamer: 200 x 200 mm

*Houd er rekening mee dat de informatie in dit document alleen ter referentie dient en door de fabrikant kan worden gewijzigd.

Laboratorium-precisiemolen is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de specifieke behoeften van laboratoria en onderzoeksomgevingen. Deze veelzijdige machine blinkt uit in het versnipperen van een breed scala aan materialen, biedt nauwkeurige controle van de deeltjesgrootte en maakt talloze toepassingen mogelijk. De Stokkermill Laboratorium Shredder is het ideale hulpmiddel voor diverse laboratorium- en onderzoekstoepassingen. Deze papiervernietiger biedt de flexibiliteit en precisie om aan uw behoeften te voldoen. Dankzij de ruime versnipperkamer van 200 x 200 mm kunt u een verscheidenheid aan materialen verwerken zonder veelvuldig laden en lossen. De precisieversnipperaar van Stokkermill vertegenwoordigt een aanzienlijke vooruitgang in de versnipperingstechnologie voor laboratorium- en onderzoeksomgevingen. De instelbare vermogensinstellingen, robuuste veiligheidsmaatregelen en veelzijdigheid in gebruik maken het tot een essentieel hulpmiddel voor het efficiënt en nauwkeurig versnipperen van materialen. Door deze shredder in uw laboratorium- of onderzoeksprocessen te integreren, kunt u uw vermogen om uw laboratoriumonderzoeksdoelen efficiënt te bereiken aanzienlijk verbeteren.

Bedieningsfuncties:

- Variabele vermogensregeling: met instelbare vermogensinstellingen past deze laboratoriumversnipperaar zich aan een verscheidenheid aan materialen aan, van zachte kunststoffen tot harde metalen.

- Veiligheidsmaatregelen: Veiligheid staat voorop. De laboratoriumpapierversnipperaar beschikt over functies zoals overbelastingsbeveiliging en een noodschakelaar, waardoor een veilige werkomgeving wordt gegarandeerd.

- Zeer efficiënt versnipperen: de machine is ontworpen om verschillende materialen efficiënt te versnipperen door gebruik te maken van gehard stalen messen die duurzaamheid en consistente prestaties garanderen.