Separator magnetic pentru laborator

Separator magnetic de laborator pentru separarea materialelor cu proprietati magnetice distincte, permite recuperarea particulelor feroase si neferoase, perfectionand procesele de separare

Specificatii tehnice:

- Putere: 0.3 kW

- Capacitate de procesare: 15 kg

- Greutate: 110 kg

- Dimensiuni: 900x500x1050(h) mm

- Diametru tambur magnetic: 250 mm

- Putere magnetică: până la 1.500 Gauss

- Diametru intrare/ieșire material: 100 mm

*Vă rugăm să rețineți că informațiile furnizate în acest document sunt doar pentru referință și pot fi modificate de producător.

Separator magnetic pentru laborator Stokkermill este conceput pentru a facilita separarea materialelor cu proprietăți magnetice distincte, făcându-l un instrument valoros pentru aplicații de laborator și de cercetare. Această mașină versatilă permite recuperarea particulelor feroase și neferoase, permițând rafinarea celor mai delicate și unice procese de separare. Separatorul magnetic de laborator Stokkermill are aplicații într-o varietate de scenarii de laborator și de cercetare. Ideal pentru recuperarea particulelor magnetice dintr-un amestec, izolarea materialelor valoroase sau efectuarea testelor de susceptibilitate magnetică, dispozitivul oferă versatilitatea și precizia pentru a vă satisface nevoile. Separatorul magnetic de laborator are un diametru de intrare și ieșire a materialului de 100 mm pentru încărcarea și colectarea ușoară a materialului. Separatorul magnetic de laborator Stokkermill este un instrument indispensabil pentru laboratoarele și facilitățile de cercetare implicate în separarea materialelor pe baza proprietăților lor magnetice. Puterea magnetică reglabilă, versatilitatea și adaptabilitatea îl fac un instrument valoros pentru realizarea unei separări eficiente și precise.

Caracteristici operaționale:

- Controlul puterii magnetice: Puterea magnetică poate fi reglată fin, oferind flexibilitatea de a separa o gamă largă de materiale cu diferite susceptibilități magnetice.

- Măsuri de siguranță: Separatorul magnetic de laborator este echipat cu caracteristici de siguranță, cum ar fi protecția la suprasarcină și întrerupătoarele de urgență, asigurând o funcționare sigură și fiabilă.

- Separare versatilă: Acest dispozitiv este potrivit pentru separarea diferitelor materiale, inclusiv metale, minerale și alte substanțe pe baza proprietăților lor magnetice. Oferă un nivel ridicat de precizie în separarea materialelor, permițând rezultate eficiente și fiabile.