Elektrostatische scheider voor het lab

Elektrostatische scheider, sorteerder voor onderzoekslaboratorium, is ontworpen om de toepasbaarheid van droge scheidingsprocessen op materialen met verschillende elektrische eigenschappen nauwkeurig en efficiënt te evalueren.

Belangrijkste kenmerken:

- Technologie: elektrostatisch

- Bedrijfsmodus: continu

- Vermogen: 0,5 kW

- Constructiematerialen: roestvrij staal, antistatische materialen

- Maximale behandelcapaciteit: 25 kg

- Afmetingen: 950 x 580 x 1180 (H) mm

- Gewicht: 150 kg

- Bediening: Digitaal bedieningspaneel met LCD-display

Elektrostatische scheider, sorteerder voor onderzoekslaboratorium is ontworpen om de toepasbaarheid van droge scheidingsprocessen op materialen met verschillende elektrische eigenschappen te evalueren. De machine maakt het terugwinnen van metaal- en mineraaldeeltjes mogelijk, variërend in grootte van 0,040 tot 8 mm. De Stokkermill-separator wordt gekenmerkt door zijn veelzijdigheid en kan zowel in elektrostatische modus werken om materialen te scheiden op basis van hun elektrische eigenschappen als in tribo-elektrostatische modus om diëlektrica te scheiden op basis van hun lading verkregen tijdens het tribo-laden. Het apparaat biedt een breed scala aan scheidingsprocessen en kan daarom worden aangepast aan verschillende materiaalscheidingsvereisten. Bovendien worden de corona-verzamel- en ontladingselektroden automatisch gereinigd zonder menselijke tussenkomst. De continue verwijdering van niet-geleidende materialen in automatische modus draagt ​​bij aan een verbeterde scheidingskwaliteit.

Operationele kenmerken:

- Instelling van de isolatiespanning: Variabel van 0 tot 40 kW

- Aanpassing van de vermogenssnelheid: variabel van 0 tot 100%

- Veiligheidssysteem: bescherming tegen overbelasting en kortsluiting, noodschakelaar

- Verwerkbare materialen: Vaste deeltjes met verschillende elektrische eigenschappen, waaronder metalen, mineralen, polymeren, enz.

De gegevens in dit document zijn ter referentie en kunnen door de fabrikant worden verstrekt kan worden gewijzigd.