Tabel densimetric pentru laborator

Tabelul densimetric pentru laboratoarele de cercetare este un dispozitiv conceput pentru separarea și clasificarea gravitațională a materialelor în funcție de densitatea lor în mod eficient și precis

Caracteristici principale:

- Tehnologie: densimetric

- Mod de operare: continuu

- Putere: 2.6 kW

- Dimensiuni: 1000x1400x1000(h) mm

- Greutate: 200 kg

- Control: panou de control digital cu afișaj LCD

Tabelul densimetric pentru laboratoarele de cercetare este un dispozitiv conceput pentru separarea și clasificarea materialelor în funcție de densitatea lor. Folosește principiul separării densimetrice, bazându-se pe diferența de greutate specifică a materialelor pentru a efectua separarea pe baza densității lor relative. Funcționarea dispozitivului începe cu încărcarea probelor de material pe suprafața mesei. Probele pot consta din materiale granulare, nisipuri, soluri, minerale sau alte particule solide. Stokkermill a adoptat un mecanism de alimentare pentru a regla fluxul de material pe masă. Odată ce eșantioanele sunt așezate pe masă, aceasta începe să vibreze sau să oscileze într-o manieră controlată, creând o forță care induce mișcarea materialelor. Datorită densităților diferite ale probelor, particulele mai grele se deplasează în sus, în timp ce particulele mai ușoare se deplasează în jos. În timpul procesului de separare, unghiul de înclinare al mesei poate fi reglat; Cu cât unghiul de înclinare este mai mare, cu atât este mai mare diferența de densitate necesară pentru separarea materialelor. Odată ce procesul de separare este complet, materialele separate pot fi colectate în recipiente separate sau analizate în continuare pentru a studia caracteristicile sau proprietățile lor specifice. Instrumentul oferă posibilitatea efectuării analizelor de laborator, evaluării densității materialelor sau efectuării de cercetări științifice în domeniul separării materialelor.

Caracteristici operative:

- Ajustarea ratei de alimentare: variabilă de la 0 la 100%

- Reglarea unghiului de înclinare: variabilă de la 0 la 10 grade

- Materiale procesabile: materiale granulare, particule solide cu densități diferite, nisipuri, soluri, minerale etc.

- Precizia de separare: Depinde de caracteristicile materialului și de parametrii de funcționare

- Aplicatii: Separarea si clasificarea materialelor in functie de densitatea lor, studiul densitatii materialelor, analize de laborator, etc.

*Datele prezentate în acest document sunt furnizate în scop de referință și pot fi supuse unor modificări potențiale de către producător.