Ronde trilzeef for het lab

Ronde trilzeef/afscheider, scheidingszeef voor werkzaamheden in het laboratorium, of het nu gaat om korrelvormige of poedervormige materialen, met een breed scala aan toepassingen.

Technische specificaties:

- Vermogen: 0,25 kW

- Verwerkingscapaciteit: 20 kg

- Gewicht: 90 kg

- Afmetingen: 800x600x1000(h)mm

- Zeefdiameter: 200 mm

- Trillingsmotor: 0,12 kW

- Geluidsniveau: <70 dB

De gegevens in dit document zijn bedoeld ter referentie en kunnen door de fabrikant worden gewijzigd

Ronde trilzeef/afscheider, scheidingszeef voor werkzaamheden in het laboratorium Stokkermill: zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende scheidingsbehoeften die voortkomen uit experimentele activiteiten in het laboratorium, of het nu gaat om korrelige of poedervormige materialen, met een breed scala aan toepassingen. De Stokkermill circulaire laboratoriumzeefscheider is ideaal voor een groot aantal laboratorium- en onderzoekstoepassingen. Hij is geschikt voor bodemmonsters, poeders, metalen, kunststoffen en meer. De Stokkermill laboratorium trilzeef is het toppunt van precisie en veelzijdigheid in deeltjes scheidingstechnologie voor laboratorium- en onderzoekstoepassingen. De instelbare instellingen, veiligheidsfuncties en diverse toepassingsmogelijkheden maken het een onmisbaar instrument voor wie op zoek is naar een efficiënte en nauwkeurige scheiding van deeltjes. Deze trilzeef vereenvoudigt onderzoeksprocessen en draagt uiteindelijk bij tot betere resultaten en uitkomsten.

Operationele functies:

- Variabele vibratieregeling: De Stokkermill laboratorium trilzeef kan ingesteld worden van zacht trillen tot krachtig schudden en is geschikt voor verschillende deeltjesgroottes en soorten materialen.

- Veiligheidsmechanismen: Deze laboratoriumzeef is uitgerust met uitgebreide veiligheidsmaatregelen, waaronder beveiliging tegen overbelasting en kortsluiting, samen met noodschakelaars. Deze voorzorgsmaatregelen zorgen voor een veilige werkomgeving.

- Efficiënte scheiding: De machine is ontworpen om een verscheidenheid aan materialen te scheiden, waaronder metalen, mineralen, polymeren en meer. De efficiëntie van de trilzeef is te danken aan het vermogen om deeltjes op grootte te scheiden, zodat nauwkeurig gescheiden materialen worden verkregen.