Moară pentru reciclare unități electronice

Moară cu ciocane pentru reciclare unități electronice de control, reciclarea componentelor electrice ale autovehiculelor - ELV de la vehiculele scoase din uz.

Moară pentru reciclare unități electronice

Moară cu ciocane pentru reciclare unități electronice de control de la autoturisme, reciclare piese electrice ale autovehiculelor - ELV de la vehicule scoase din uz. Vehiculele moderne conțin deja cantități mari de piese electrice și electronice, iar acestea vor crește în următorii ani. Acest lucru determină operatorii de reciclare să regândească tehnicile și metodele de tratare. De-a lungul anilor, Stokkermill a dezvoltat sisteme de reciclare și recuperare a pieselor electrice și electronice din industria auto și a reciclării vehiculelor scoase  din uz. Morile cu ciocane pentru materiale electrice și electronice pot zdrobi dispozitivele electrice și electronice, reducându-le în mod adecvat în dimensiune, pentru separarea și valorificarea metalelor.

linie de rafinare a separării metalelor

Metalele rezultate pot fi apoi separate folosind liniile de separare fabricate de Stokkermill. Liniile de sortare sunt sisteme combinate concepute pentru cerințele specifice ale clienților. Acestea constau in rafinării, separatoare magnetice, separatoare de densitate, sisteme de screening și separatoare optice.

back