Kalapácsos darálók az autók ECU

Kalapácsos darálók az autók ECU újrahasznosítására, elektronikus vezérlőegységeinek újrahasznosítására, a gépjárművek elektromos alkatrészeinek újrahasznosítására

Kalapácsos darálók az autók ECU

Kalapácsos darálók az autók ECU újrahasznosítására: A modern járművek már most is nagy mennyiségű elektromos és elektronikus alkatrészt tartalmaznak, amelyek az elkövetkező években csak növekedni fognak. Ez arra készteti az újrahasznosító ipart, hogy újragondolják az újrahasznosítási technikákat és módszereket. Az évek során a Stokkermill újrahasznosító rendszereket fejlesztett ki az autóipar és roncsjármű újrahasznosító ipar elektromos és elektronikus alkatrészei számára. A kalapácsos darálók ledarálják az elektromos és elektronikus eszközöket, méretüket megfelelően csökkentve, a fémek szétválasztása és újrahasznosítása érdekében. A kimeneti fémeket ezután a Stokkermill által gyártott szeparáló sorok segítségével lehet elválasztani.

fém szétválasztó finomító vonal

A szeparáló sorok olyan kombinált rendszerek, amelyeket az ügyfelek igényeinek megfelelően terveznek. Ezek finomítókból, mágneses szeparátorokból, fajsúly alapján szeparáló asztalok segítségével, szitarendszerekből és optikai szeparátorokból állnak.

back