Hamermolen voor recycling ECM

Hamermolen voor recycling ECM, recycling van elektronische regeleenheden uit auto's, recycling van elektrische en elektronische onderdelen van motorvoertuigen van autowrakken – ELV ’s

Hamermolen voor ECM

Hamermolen voor recycling ECM, recycling van elektronische regeleenheden uit auto's : Moderne voertuigen bevatten al grote hoeveelheden elektrische en elektronische onderdelen die de komende jaren zullen toenemen. Dit zet recyclagebedrijven ertoe aan om de technieken en behandelingsmethoden te heroverwegen. In de loop der jaren heeft Stokkermill recycling- en terugwinningssystemen ontwikkeld voor elektrische en elektronische onderdelen uit de auto- en autowrakkenindustrie. Hamermolens voor elektrische en elektronische materialen zijn in staat om elektrische en elektronische apparaten te verpletteren, ze voldoende te verkleinen, voor scheiding en valorisatie van de metalen.

metaal scheidingslijn

De output metalen kunnen vervolgens worden gescheiden met behulp van de lijnen van metaal scheiding gerealiseerd door Stokkermill. De sorteerlijnen zijn gecombineerde systemen ontworpen naar specifieke klantwensen. Ze bestaan uit raffinaderijen, magnetische scheiders, dichtheidsscheiders, zeefsystemen en optische scheiders. Afbeeldingen van invoer- en uitvoermaterialen invoegen.

back