Réztekercsek újrahasznosítása kalapácsmal

Réztekercsek újrahasznosítása kalapácsmal, a kis és méretű transzformátorok aprítórendszerek használatával történik, hogy ezen gépek lehetővé tegyék a rézfrakciók, a vasfrakciók és az esetleges műanyag frakciók szétválasztását

Kalapácsmalom tekercsekhez

Réztekercsek újrahasznosítására szolgáló gépek és üzemek, a kis és közepes méretű transzformátorok réztekercseinek újrahasznosítása aprítórendszerek használatával történik, hogy ezen gépek lehetővé tegyék a rézfrakciók, a vasfrakciók és az esetleges műanyag frakciók szétválasztását. A kis- és közepes méretű finomító kalapácsmalmok - kompakt kalapácsos daráló HM45 vagy HM60 - jelentik a legmegfelelőbb és leghatékonyabb megoldást a réztartalmú tekercsek elsődleges darálására. A kompakt finomító darálógép képes ledarálni a tekercseket és a kis transzformátorokat, amelyek súlya egységenként nem haladja meg a 4 kg-ot. A kompakt kalapácsos daráló a kimeneti anyagot finomítja továbbá szeparálja, amely csökkenti az apríték felhalmozódását, lehetővé téve a további finomítási folyamatok javítását.

fém anyagok visszanyerése
Fém anyagok visszanyerése K500 Multiflex

Az így feldolgozott anyag tovább finomítható egy K500 Muliflex vagy hasonló típusú granuláló és elválasztó rendszer segítségével. A tekercsek és transzformátorok újrahasznosító üzeme képes automatikusan működni az anyag betöltéséért felelős kezelő felügyeletével, amely egy garattal felszerelt szállítószalagon keresztül történhet. A réztekercsek és a kis transzformátorok újrahasznosító vonalának kapacitása változó, de legalább 300-400 kg/h sebességgel működik. A nagy értékű fémes anyagok, például a réz visszanyerése egyre inkább szükséges az ipari hulladék gyűjtéséhez, újrahasznosításához. A Stokkermill mindig is új megoldásokat tervezett és tanulmányozott az újrahasznosító ipar korszerűsítésére.

Vegye fel velünk a kapcsolatot a technológiáinkkal és felhasználásainkkal kapcsolatos bármilyen pontosításért vagy további információért.

-       Gépek réztekercsek újrahasznosítására és aprítására


back