Moară pentru reciclare motor electrice

Moară cu ciocane pentru zdrobirea motoarelor electrice, separarea metalelor feroase și neferoase și recuperarea armăturii de cupru

Hammer mills for motors

Zdrobirea motoarelor electrice cu mori cu ciocane din seria HM, potrivite pentru reciclarea motoarelor electrice care permit: separarea metalelor feroase și neferoase și recuperarea cuprului indus. Morile cu ciocane sunt disponibile în diferite configurații, cu puteri de la 20kw la 500kw și greutatea ciocanelor de la 8 kg la peste 50 kg. Gama de mori de ciocane Stokkermill este deosebit de variata și permite o gamă largă de opțiuni pentru clientul final. Dimensiunea morilor cu ciocane este crucială pentru a determina limita de greutate a motoarelor electrice reciclabile. Din motive practice, capacitatea morilor cu ciocane tinde să fie clasificată în ordine tridimensionale. - Reciclarea motoarelor electrice sau a materialelor similare cu o greutate de până la 6 kg; - Zdrobirea motoarelor electrice sau similare cu o greutate de până la 10-12 kg; - Reciclarea motoarelor electrice sau transformatoarelor cu o greutate de până la 20-25 kg; - Zdrobirea motoarelor electrice cu o greutate mai mare de 25 kg.

Motoare electrice

Moara de concasare cu ciocane este oferită ca un singur echipament sau, alternativ, poate fi introdusă în linia de reciclare a motoarelor electrice și de reciclare a transformatoarelor de cupru propuse de Stokkermill.

Linie de reciclare a motoarelor electrice
Linie de reciclare a motoarelor electrice

Liniile de reciclare pentru motoare electrice sunt capabile să realizeze automat fazele de zdrobire și separare a fierului magnetic, cuprului, aluminiului, altor metale neferoase. Orice materiale inerte, materiale plastice și cauciucuri sunt, de asemenea, separate din instalația de reciclare.

back