Moară pentru deșeuri

Moară mobilă cu ciocane pentru deșeuri și resturile rezultate din recoltare, separarea cuprului, aluminiului și plasticului sau a părților inerte

Moară mobilă cu ciocane pentru deșeuri și resturile rezultate din recoltare, sunt adesea problematice din cauza dificultății de separare a diferitelor materiale metalice și nu astfel încât să sporească valoarea produsului. Morile cu ciocane Stokkermill-HM sunt capabile să zdrobească materialele de colectare pentru a facilita separarea metalelor feroase și neferoase, separarea cuprului de aluminiul bronzului și a pieselor din plastic sau inert. Morile cu ciocane HM45 și HM60 sunt deosebit de potrivite în acest scop datorită ciocanelor de dimensiuni mici și medii și designului grilelor de sortare. Sunt concasoare extrem de compacte și versatile, cu costuri de operare și întreținere extrem de scăzute. Soluții inteligente.

Câteva exemple de materiale care pot fi manipulate cu ușurință de către morile de ciocane din seria HM45 și HM60:

- Supape din alamă de la casarea buteliilor de gaz

- Profile din aluminiu cu piese metalice din demolare

- Reciclarea DEEE

- Reciclarea aparatelor electrocasnice mici

- Deșeuri provenite din dezmembrarea vehiculelor

- Reciclarea materialelor hidraulice

- Reciclarea motoarelor electrice

- Reciclarea transformatoarelor

- Reciclarea alternatoarelor

- Reciclarea unităților de control auto

- Reciclarea bateriilor și acumulatorilor

- Reciclarea lumanarilor auto

- Reciclarea bobinelor de cupru

Morile cu ciocane Stokkermill - HM sunt realizate cu o masa vibranta de descarcare care faciliteaza separarea materialelor, dupa zdrobire, simplificand operatiunile de sortare a metalelor rezultate.

back