Masini pentru reciclarea bobinelor si infasurarilor de cupru

Masini pentru reciclarea bobinelor si infasurarilor de cupru ale transformatoarelor de dimensiuni mici si mijlocii cu sisteme de concasare si sortare pentru a permite separarea finala a fractiilor de cupru, a fractiilor feroase si a eventualelor fractii de plastic

Masini pentru reciclarea bobinelor

Masini pentru reciclarea bobinelor si infasurarilor de cupru ale transformatoarelor de dimensiuni mici și mijlocii se realizează folosind sisteme de zdrobire și mărunțire pentru a permite separarea finală a fracțiilor de cupru, a fracțiilor feroase și a oricăror fracții de plastic. Morile de rafinare cu ciocane mici si mijlocii - moara cu ciocane compacta HM45 sau HM60 - reprezinta cea mai eficienta si potrivita solutie pentru zdrobirea primara a bobinelor care contin cupru. Moara compactă de rafinare, de fapt, poate zdrobi bobinele și transformatoarele mici, cu o greutate care nu depășește 4 kg pe unitate. Concasarea efectuată de rafinatorul morii cu ciocane compacte poate produce un material de ieșire fin zdrobit și separat care reduce acumularea de filamente permițând îmbunătățirea activităților din aval.

metallic materials recovery
Sistem de separare K500 Muliflex

Materialul astfel prelucrat poate fi rafinat în continuare folosind un sistem de granulare și separare de tip K500 Muliflex sau similar. Instalatia de reciclare a bobinelor si transformatoarelor poate functiona automat cu supravegherea unui operator care se ocupa de incarcarea materialului, care poate avea loc printr-o banda de alimentare dotata cu buncar de incarcare. Capacitatea liniei de reciclare a bobinelor de cupru si a transformatoarelor mici poate avea capacitate variabila cu minim 300-400 kg/h. Recuperarea materialelor metalice de mare valoare precum cuprul este din ce în ce mai necesară în colectarea, valorificarea și valorificarea deșeurilor industriale. Stokkermill a proiectat și studiat întotdeauna noi soluții pentru a moderniza industria de reciclare.

Contactați-ne pentru orice clarificare sau informații suplimentare despre tehnologiile și aplicațiile noastre.

  • Mașini pentru reciclarea și mărunțirea bobinelor de cupru
  • Masini pentru reciclarea si maruntirea infasurarilor de cupru

back