Mașină de reciclare aluminiului

Mașină pentru reciclarea aluminiului, mori cu ciocane potrivite pentru colectarea deșeurilor de aluminiu și pentru reciclarea profilelor de aluminiu.

Mașină de reciclare aluminiului Stokkermill-Hammermills din seria HM sunt potrivite în special pentru deșeurile de aluminiu din colectarea metalelor și pentru reciclarea profilelor de aluminiu. Morile cu ciocane Stokkermill-Hammermills sunt capabile să zdrobească și să reducă dimensiunea deșeurilor de aluminiu, a profilelor de aluminiu și a conservelor de aluminiu. Morile cu ciocane sunt echipate cu ecrane de clasificare robuste pentru a obține dimensiunea de ieșire dorită de client pentru a maximiza procesul de producție. Morile cu ciocane sunt proiectate pentru a facilita înlocuirea ecranelor clasificatoare dacă este nevoie de a obține un material de ieșire de diferite dimensiuni. Morile cu ciocane Stokkermill sunt echipate cu un mecanism special de deschidere pentru a facilita îndepărtarea și poziționarea ecranelor de clasificare. Morile cu ciocane Stokkermill pot îndeplini diferite funcții în cadrul unei fabrici de reciclare a metalelor.

Masina de reciclare aluminiului

Morile cu ciocane Stokkermill pot fi folosite ca concasoare primare dacă sunt necesare dimensiuni mai mari 100 mm. În acest caz, sunt necesare mori cu ciocane de dimensiuni medii, cum ar fi moara cu ciocane HM120 Stokkermill sau modelele de moara cu ciocane HM500 Stokkermill. Materialul de ieșire poate fi prelucrat în continuare de aceeași moară cu ciocane la care au fost înlocuite ecranele de clasificare cu una mai mică sau poate fi prelucrat de o a doua moară cu ciocane (moara cu ciocane de rafinare) echipată cu o sită de clasificare mai mică. Morile cu ciocane sunt foarte des folosite ca o mașină de zdrobire secundară ca o moară cu ciocane de rafinare. În acest caz, ecranele clasificatoare ale morii cu ciocane vor avea găuri de dimensiuni mai mici pentru a oferi produsului de ieșire dimensiunea potrivită.

Tocator industrial cu un singur arbore
Tocator industrial cu un singur arbore

In amonte de morile cu ciocane se folosesc, ca tocatoare primare, tocatoare industriale cu miscare hidraulica din seria C, echipate cu un singur arbore si impingator hidraulic sau, alternativ, tocatoare industriale cu dublu arbore serie D. Morile cu ciocane Stokkermill-Frantoparts pot fi adăugate în liniile de reciclare a aluminiului. Seltek Recyling Machinery oferă linii complete pentru reciclarea deșeurilor și a deșeurilor de aluminiu. Seltek Recyling Machinery  oferă soluții la cheie pentru instalațiile de reciclare a deșeurilor de aluminiu. Pentru orice informatii despre morile cu ciocane sau instalatiile complete de reciclare va rugam sa ne contactati direct sau sa contactati importatorii/distribuitorii nostri.

linie de reciclare a aluminiului
Linie de reciclare aluminiului

back