Machine voor aluminium recycling

Machine voor aluminium recycling, hamermolens geschikt voor het inzamelen van aluminiumschroot en voor het recyclen van aluminiumprofielen.

Machine voor aluminium recycling Stokkermill-Hammermills hamermolens van de HM-serie zijn bijzonder geschikt voor aluminiumschroot uit de inzameling van metalen en voor het recyclen van aluminiumprofielen. De hamermolens van Stokkermill-Hammermills kunnen aluminiumschroot, aluminiumprofielen en aluminium blikken vermalen en verkleinen. De hamermolens zijn uitgerust met robuuste classificatieschermen om de door de klant gewenste outputgrootte te verkrijgen om hun productieproces te maximaliseren. Hamermolens zijn ontworpen om een gemakkelijke vervanging van de classificatieschermen te vergemakkelijken als de grootte van het uitgangsmateriaal moet worden gewijzigd. Stokkermill hamermolens zijn uitgerust met een speciaal openingsmechanisme om het verwijderen en positioneren van de classificatieschermen te vergemakkelijken.

Machine voor aluminium recycling

Stokkermill hamermolens kunnen worden ingezet voor verschillende werkzaamheden binnen een metaalrecyclinginstallatie. Stokkermill hamermolens kunnen worden gebruikt als primaire brekers als grotere maten nodig zijn 100 mm. In dit geval zijn middelgrote hamermolens zoals de HM120 Stokkermill-hamermolen of HM500 Stokkermill-hamermolen-modellen vereist. Het uitgangsmateriaal kan verder worden verwerkt door dezelfde hamermolen na vervanging van de classificatieschermen door een kleinere of het kan worden verwerkt door een tweede hamermolen (raffinaderijhamermolen) die is uitgerust met een kleiner classificatiescherm. Hamermolens worden heel vaak gebruikt als secundaire breekmachine, als raffinagehamermolen. In dit geval hebben de classificatieschermen van de hamermolen gaten met kleinere afmetingen om het outputproduct de juiste maat te geven.

primaire shredder industriële
Primaire shredder industriële

In dit geval worden onze C-serie industriële shredders met hydraulische beweging uitgerust met een enkele as en hydraulische stamper of, als alternatief de D-serie industriële shredders met dubbele as, gebruikt als primaire shredders vóór de hamermolens. Hamermolens van Stokkermill-Frantoparts kunnen worden toegepast in aluminium recyclinglijnen. Stokkermill Recycling Machinery levert complete lijnen voor afval- en aluminium afvalrecycling. Stokkermill Recycling Machinery biedt kant-en-klare oplossingen voor recyclingfabrieken voor aluminiumschroot. Voor informatie over hamermolens of complete recyclinginstallaties kunt u direct contact met ons opnemen of contact opnemen met onze importeurs/distributeurs.

aluminium recyclingfabriek
Aluminium recyclingfabriek

back