Kalapácsos malmok motorokhoz

Kalapácos malmok motorokhoz, vas- és színesfémekhez és rézmag visszanyeréséhez

Kalapácsos malmok motorokhoz

Elektromos motorok zúzása a HM sorozatú kalapácsmalmokkal, ezen gépek alkalmasak elektromos motorok újrahasznosítására, lehetővé téve az elkövetkezendő folyamatok során a vas és a színesfémek szétválasztását és a réz visszanyerését. A kalapácsos darálók különböző konfigurációkban kaphatók, 20 kw és 500 kw közötti teljesítménnyel továbbá a kalapácsok tömege 8 kg-tól 50 kg-ig terjed. A Stokkermill kalapácsos darálók választéka különösen széles, sok személyre szabhatósági opciót nyújt a végfelhasználó számára. A kalapácsos darálók mérete döntő fontosságú az újrahasznosítható villanymotorok súlyhatárának meghatározásához. Gyakorlati okokból a kalapácsmalmok kapacitása általában négy csoportra osztható. Elektromos motorok vagy hasonló anyagok újrahasznosítása legfeljebb 6 kg tömeggel; - 10-12 kg-ig terjedő súlyú elektromos vagy hasonló motorok zúzása; - 20-25 kg súlyú villanymotorok vagy transzformátorok újrahasznosítása; - 25 kg-nál nagyobb súlyú villanymotorok zúzása.

Electric motors

A kalapácsos darálókat egyedülálló gépként kínálják, vagy alternatívaként behelyezhető az elektromos motorok újrahasznosításának és a Réztranszformátorok újrahasznosításának sorába, amelyet a Stokkermill kínál.

Elektromos motorok újrahasznosító sorai
Elektromos motorok újrahasznosító sorai

Képesek automatikusan elvégezni a mágneses vas, réz, alumínium, más színesfémek zúzásának és szeparálásának fázisait. Az egyéb semleges anyagokat, mint a műanyagokat és gumikat is eltávolítják az újrahasznosító üzemből.

back