Hamermolens van elektromotoren

Hamermolens van elektromotoren, scheiding van ferro en non-ferro metalen en terugwinning van koperen armaturen

motor hamermolen

Hamermolens van elektromotoren, breken van de HM-serie, geschikt voor het recyclen van elektromotoren, waardoor bij verdere of volgende bewerkingen de scheiding van Ferro- en non-ferrometalen en de terugwinning van geïnduceerd koper mogelijk is. Hamermolens zijn verkrijgbaar in verschillende configuraties, met vermogens van 20 kW tot 500 kW en een gewicht van hamers van 8 kg tot meer dan 50 kg. Het assortiment Stokkermill hamermolens is bijzonder breed en biedt een ruime keuze voor de eindklant. De grootte van hamermolens is cruciaal om de gewichtslimiet van recyclebare elektromotoren te bepalen. Om praktische redenen wordt de capaciteit van hamermolens vaak ingedeeld in drie groepen: - Recycling van elektromotoren of soortgelijke materialen met een gewicht tot 6 kg; - Recycling van elektrische of soortgelijke motoren met een gewicht tot 10-12 kg; - Recycling van elektromotoren of transformatoren met een gewicht tot 20-25 kg; - Recycling van elektromotoren met een gewicht van meer dan 25 kg.

elektromotoren

De brekerhamermolen wordt aangeboden als een enkele machine of kan als alternatief worden ingevoegd in de lijn van recycling van elektromotoren en recycling van koperen transformatoren voorgesteld door Stokkermill

elektromotoren recycling lijn
Elektromotoren recycling lijn

Recyclinglijnen voor elektromotoren zijn in staat om automatisch de fasen van verplettering en scheiding van magnetisch ijzer, koper, aluminium en andere non-ferrometalen uit te voeren. Alle inerte materialen, kunststoffen en rubbers zijn ook uit elkaar gehaald van de recyclinginstallatie.

back