Alumínium visszanyerő gép

Alumínium visszanyerő gép, alumíniumhulladék gyűjtésére és alumíniumprofilok újrahasznosítására alkalmas kalapácsos malmok.

Alumínium visszanyerő gép: Kalapácsos darálók HM sorozat Stokkermill kalapácsos darálói különösen alkalmasak fémek gyűjtéséből származó alumíniumhulladékhoz és alumíniumprofilok újrahasznosítására. A Stokkermill-Frantoparts kalapácsos darálók képesek az alumíniumhulladék, az alumínium profilok és az alumínium konzervdobozok aprítására és méretének csökkentésére. A kalapácsos darálók robusztus rostákkal vannak felszerelve, hogy elérjék az ügyfél által kívánt kimeneti méretet a továbbá maximalizálják a feldolgozási folyamatot. A kalapácsos darálókat úgy tervezték, hogy megkönnyítsék a rosták cseréjét, a különböző méretű kimeneti anyagot elérése érdekében. A Stokkermill kalapácsos darálók speciális nyitási mechanizmussal vannak felszerelve, amely megkönnyíti a rosták eltávolítását és behelyezését. A Stokkermill kalapácsos darálók különböző funkciókat láthatnak el egy fém-újrahasznosító üzemben.

Alumínium újrahasznosító üzemek

A Stokkermill kalapácsos darálók elsődleges aprításra használhatók, ha nagyobb méretre van szükség 100 mm. Ebben az esetben közepes méretű kalapácsos darálókra van szükség, mint például a HM120 Stokkermill kalapácsos daráló vagy a HM500 Stokkermill kalapácsos daráló modellek. A kimeneti anyagot tovább lehet csökkentni ugyanazzal a kalapácsos darálóval, amelyre a rostát kisebbre cserélték, vagy feldolgozható egy második kalapácsos darálóval(finomító kalapácsos darálóval), amely kisebb rostával van felszerelve. A kalapácsos darálókat nagyon gyakran használják másodlagos aprítóként, finomító kalapácsos darálóként, ebben az esetben a rosta kisebb méretű lyukakkal van ellátva, hogy az apríték megfelelő méretű legyen.

Ipari egytengelyes aprítógép
Ipari egytengelyes aprítógép

A kalapácsos darálók előtt elsődleges aprítókként, ipari aprítókként, a C sorozat hidraulikus rátolásos ipari aprítókat használják, amelyek egyetlen tengellyel és hidraulikus tolólappal, vagy alternatívaként ipari kéttengelyes aprítókkal vannak felszerelve D sorozat. A Stokkermill kalapácsos darálók alumínium újrahasznosító sorokhoz szerelhetők. A Seltek Recyling Machinery teljes újrahasznosító sorokat biztosít a hulladék és az alumíniumhulladék újrahasznosításához. A Seltek Recyling Machinery kulcsrakész megoldásokat kínál az alumíniumhulladék újrahasznosító üzemek számára. A kalapácsos darálókkal vagy a komplett újrahasznosító üzemekkel kapcsolatos információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot közvetlenül, vagy importőreinkkel / forgalmazóinkkal.

Alumínium visszanyerő gép
Alumínium visszanyerő gép

back