KÁBELDARÁLÓK -SZEPARÁLÓBERENDEZÉSEK | K-S - STOKKERMILL

Réz alumínium kábelek, vezetékek és adatkábelek újrahasznosításához.

KÁBELDARÁLÓK -SZEPARÁLÓBERENDEZÉSEK | K-S - STOKKERMILL

Kábeldarálók -szeparálóberendezések külső szűrőrendszerrel

Számos kábel, huzaldaráló, szeparálógép van a kínálatunkban, és a K-S sorozatot is úgy terveztük, hogy ugyanolyan minőségű legyen, mint a többi Stokkermill kábelgranulátor. Ugyanolyan méretű fajsúly alapján szelektáló rázóasztalt és a penge hosszt kapott. Általában egy kis méretű kábeldaráló, -szeparáló gépnek egy kis elválasztó asztala van, ezért nagyon egyediek a Stokkermill kis granulátorai, mint a  K-S sorozat nagy fajsúly alapján szelektáló rázóasztala és a malma. Ez nagyon fontos, a tökéletes minőségű réz megtartása érdekében! A kiváló minőségű alkatrészeknek köszönhetően a K-85S és a K-130S lenyűgöző teljesítményt nyújt! Siemens villanymotorokat, SKF csapágyakat és Schneider alkatrészeket használunk a kezelőpanelhez. Természetesen a légáramlást szabályozóját és a forgásirány kezelőt a kezelőpanelen tartottuk. A Stokkermill K-S sorozatú kábelgranulátorok, -szeparálók 25 négyzetméteres külső szűrőrendszerrel is rendelkezhetnek, ezért hihetetlenül hatékony működést érnek el anélkül, hogy minden egyes órában meg kellene állni a gépet kitisztítani.

Kiváló minőségű kábeldarálók megfizethető áron

Drót rézkábel granulátor K-85S és a K-130S huzal és kábelgranulátorokat/szeparálókat azért hozták létre, hogy bárki megfizethető áron, professzionális géppel léphessen be a kábel-újrahasznosítási üzletbe. A Stokkermill granulátoraihoz hasonlóan a malom három forgó pengével és két megfordítható álló pengével rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a rosta megváltoztatását a kezelendő anyag szerint. A légáramlást a kezelőpanelen található inverter kezeli. Ezenkívül a daráló egy forgásirány változtató rendszerrel is fel van szerelve a kezelői hiba miatti túlzott terhelés esetén.

A darálási kapacitás növelésének lehetősége

A K-85S termelési kapacitása 80-100 kg/h, a K-130S 100-130 kg/h ezek az adatok a bemeneti anyagra utalnak. Az ügyfél igényeitől függően azonban mindkét berendezést egy turbóegység opcionális telepítésére tervezték, hogy még vékony / adatkábeleket is fel tudjon dolgozzon és növelje az aprítási kapacitást. Hozzáadhat egy PS sorozatú előaprítót és egy NST sorozatú szállítószalagot is mágneses kihúzóval.

Felhasználóbarát és minimális karbantartást igénylő kábeldarálók

Kábelgranulátorok K-S sorozatú kábeljrahasznosító berendezések megfelelő teljesítménnyel rendelkeznek, mint a K-85S 8,5 kW és a K-130S 13 kW. A túl kis motorok könnyen a kések blokkolásához vezetnek, és ennek következtében a helyreállítási, tisztítási és ezekhez kapcsolódó tevékenységek veszik el az időt. Mindkét gép rendkívül könnyen kezelhető, alacsony karbantartási igényt követelnek.  A STOKKERMILL kábel granulátorok/ szeparálók K-S sorozat megfizethető áron, nagyszerű lehetőséget nyújtanak, hogy beindítsa a kábel újrahasznosítási üzletét és nagy tisztaságú rézre tegyen szert minimális befektetéssel és könnyű karbantartással.

A kompakt granulátorok/ szeparálók K-S sorozata jellemzői:

  • Új belépő szintű kompakt huzaldaráló és szeparáló berendezés réz- és alumíniumkábelekhez külső szűrőrendszerrel
  • Nagy tisztaságú kimeneti anyagok
  • Kiváló minőségű alkatrészek: Siemens motorok, SKF csapágyak, Schneider alkatrészek a kezelőpanelhez
  • A réz és alumínium por visszanyerése közvetlenül a fajsúly alapján szelektáló rázóasztallal
  • Megfizethető ár és minimális karbantartás / 24 hónap garancia

K-85S

Teljesítmény

8,5 kW

Bemeneti termelés

80 - 100 kg/h

Súly

750 kg

Méretek

145x125x215(h)cm

K-130S

Teljesítmény

13 kW

Bemeneti termelés

100 - 130 kg/h

Súly

950 kg

Méretek

145x125x215(h)cm

KÁBELDARÁLÓK -SZEPARÁLÓBERENDEZÉSEK | K-S - STOKKERMILL