ELEKTROMOS MOTOR ZÚZÓ | E-MOTORCHOP - STOKKERMILL

Elektromos motor roncsoló, Újrahasznosító fém motorkeret, zúzó, daraboló

ELEKTROMOS MOTOR ZÚZÓ | E-MOTORCHOP - STOKKERMILL

Elektromos motor zúzó E-MotorChop a Stokkermill egy olyan berendezés , melynek célja, hogy visszaszerezze a rezet a selejtezésre szánt elektromos motorok állórészéből és ennek újrahasznosítása. Az elektromos motorok újrahasznosítására szolgáló E-MotorChop elektromos motor zúzó egy nagyon kompakt berendezés, alacsony energiafogyasztással. Lehetővé teszi a rézhuzalok kinyerését a motorok belsejéből néhány egyszerű lépésben. Az E-MotorChop elektromos motor törő 50 mm (2") és 330 mm (12) közötti átmérőjű motorokat képes meghasítani, indikatívan 0,09 KW-tól 7,5 Kw-ig, lehetővé téve a vas és az alumínium elválasztását a hasított testtől. Az E-MotorChop elektromos motor zúzó csak egy kis teljesítményű elektromos csatlakozást (4Kw) igényel, és targoncával vagy békával könnyen mozgatható.

Jegyzet:

- Konkrét vevői kérésre az E-Motor-Chop a standard verziótól eltérően konfigurálható, hogy megfeleljen az adott gyártási igényeknek.

- Azoknak az ügyfeleknek, akik nagy elektromos motorokkal rendelkeznek, javasoljuk Hammer Mills-t elektromos motorok, hűtőszekrény kompresszorok, rézhuzal tekercsek, generátorok, alternátorok újrahasznosítására .

E-MOTORCHOP

Teljesítmény

4 kW -Háromfázisú

Méretű

2100x900x2350mm

Súly (kg)

2200 kg

Légnyomás

7 sáv

Hidraulikus nyomás

230 bar / 15 tonna

Kezelhető motorok

Átmérő 50mm / 330 mm

ELEKTROMOS MOTOR ZÚZÓ | E-MOTORCHOP - STOKKERMILL