Aprító elektronikai hulladék | STOKKERMILL VM

Elektromos hulladék aprító, függőleges rétegelválasztó malom elektronikai aprításhoz, hulladék elektromos és elektronikus berendezések aprításához

Aprító elektronikai hulladék | STOKKERMILL VM

Aprító elektronikai hulladék, függőleges delamináló turbinát úgy tervezték, hogy a részecskeméretben lévő anyagok méretét néhány mm-rel csökkentsék, hogy a végső elválasztásba kerüljenek, amely száraz sűrűségmérős elválasztótáblák vagy ezzel egyenértékű elválasztórendszerek. A delamináló malom a hagyományos pengéjű malom alternatívájaként használható, ahol a beérkező anyag mennyisége és mennyisége és fizikai jellemzői befolyásolták. A függőleges marónak van néhány előnye a pengéjű maróhoz képest: vastartalmú vagy rozsdamentes acél maradványok jelenlétében is működhet, és kevesebb kést kell állítani.

WEEE, Elv, elektronikai hulladékok aprítása és még sok más a függőleges rétegelválasztó malom segítségével az anyagok szemcseméretének finom frakcióra való csökkentése érdekében, így a fémek lekerekített végső formát adnak, nem pedig filament alakot, javítva az elválasztórendszerek teljesítményét, általában vibrációs válogatóasztalt vagy többszöröst száraz elválasztó asztal. Alapvetően az ütőturbina egy lapátos malomhoz hasonlítható, de nagyon nagy előnye az alacsonyabb karbantartási igény, ami csökkenti az üzemeltetési költségeket, bár a rendszert legalább 500 kg/h feletti termeléshez ajánljuk. Az inverter szabályozhatja a forgási sebességet, hogy a delamináló turbinát a különböző típusú bejövő anyagokhoz igazítsa, csökkentve a kopást és optimalizálva az energiafogyasztást. A rétegelválasztó malom kb. 25-30 mm-es bemeneti anyag mérettartományt igényel, ami könnyen elérhető osztályozó szitával ellátott egytengelyes előaprítókkal. A Stokkermill delamináló turbinát két modellben tervezték és gyártják, 500-3000 kg/h gyártási kapacitással, és sokféle anyag kezelésére és javítására alkalmas.

Mint például:

  • elektromos kábelek aprítása WEEE, E-hulladék
  • aprítás WEEE, E-hulladék aprítás zúzási
  • maradványok aprítása ASR Zurik
  • leválasztása és javítása Zorbaszítás
  • Elektronikus táblák aprítása és járműalkatrészek
  • szétválasztása aprítás és fémek
  • szétválasztása aprítás és kompozit anyagok szétválasztása

VM800

Méretű :

2800x1300x2900

mm

Súly :

5500 Kg

Teljesítmény :

110 Kw

Pengék/kalapácsok :

N. 36

ø forgórész :

800 mm

VM1200

Méretű :

3500x1500x3200

mm

Súly :

8500 Kg

Teljesítmény :

200 Kw

Pengék/kalapácsok :

N. 58

ø forgórész :

1200 mm

VM1600

Méretű :

4300x2000x4500

mm

Súly :

15000 Kg

Teljesítmény :

415 Kw

Pengék/kalapácsok :

N. 112

ø forgórész :

1600 mm

Aprító elektronikai hulladék | STOKKERMILL VM

B