Kalapácsos daráló fémfinomításhoz HM45 @ Ecomondo 2021

Kalapácsos daráló fémfinomításhoz HM45 @ Ecomondo 2021

Kalapácsos daráló fémfinomításhoz HM45 a 2021-es Riminiben megrendezett Ecomondo nemzetközi rendezvényen mutatták be.

finomító malom fém finomítására

A HM45 kalapácsos daráló rendkívül sokoldalú, amely jól alkalmazkodik a piac különböző keresleteire, alkalmazkodik az újrahasznosítók igényeihez. A HM45 kalapácsos daráló tengelye 16 kalapáccsal rendelkezik, és az ügyfelek igényeinek megfelelően különböző méretekben és kialakításban kapható rosta hozzá. A kalapácsos daráló tervezési fázisában úgy ítélték meg, hogy korlátozni és egyszerűsíteni kell a rosta csereidejét, ami néhány perc alatt intuitív módon elvégezhető. A HM45 kalapácsos daráló alkalmas kis helyekre történő telepítésre.

A mozgatása könnyen elvégezhető egy közepes méretű targonca használatával. A finomító kalapácsos darálót úgy tervezték, hogy 5-6 kg-ot meg nem haladó súlyú vasanyagokat daráljon, ezért a HM45 tökéletes a:

finomító kalapáccsal
  • Kis differenciálatlan ipari hulladékok őrlésére - közepes méretű
  • A differenciálatlan hulladékgyűjtésből származó könnyűhulladékok őrlésére
  • Elektromos és elektronikai hulladékok újrahasznosítására, elektromos és elektronikai berendezések újrahasznosítására, WEEE újrahasznosítására
  • Vízmérők és gázmérők újrahasznosítására
  • A hidraulikus anyagok újrahasznosítására
  • Elektromos hulladékanyagok újrahasznosítására
  • Elektromos motorok újrahasznosítására
  • Elektromos transzformátorok újrahasznosítására és feldolgozására

A finomító kalapácsos daráló rezgő kiürítő egységgel van ellátva, és kérésre egy átívelő kihúzómágnes is beépíthető a vastartalmú anyagok elkülönítésére. A HM45 nagy sikert aratott a rendkívül megfizethető beszerzési és kezelési költségeivel, a rosták egyszerű kezelésével és legyártásával. További előnyei a kalapácsok robusztus szerkezetéből és mozgásának sajátosságaiból adódnak, amelyek elkerülik vagy korlátozzák a nem megfelelő súlyú anyagok túlterheléséből eredő károkat.

kalapácsmalom finomítása