Vashulladék és fémhulladék aprítása

Vashulladék-aprítás vas- és fémhulladék-újrahasznosításhoz terjedelmes fém-, elektromos- és elektronikai hulladékokhoz

Vashulladék és fémhulladék aprítása és zúzása elterjedt tevékenység az újrahasznosító iparban, mivel lehetővé teszik az acélipar anyagminőségének javítását. A vashulladék és a fémhulladék aprítása és zúzása lehetővé teszi homogén anyagok előállítását, helyes méretben és a szennyeződésektől megtisztítva. A Stokkermill Recycling Machinery kulcsrakész megoldásokat kínál a vas- és fémhulladék csökkentésére és újrahasznosítására. A gépek széles választéka lehetővé teszi, hogy testreszabja és megtalálja a tökéletes kombinációt annak érdekében, hogy javítsa a hulladék kimeneti anyagainak minőségét.

Vashulladék aprítása
Vashulladék aprítása
Vas-hulladék


A D sorozat elsődleges gépei hidraulikus sebességváltóval ellátott kéttengelyes aprítók, a D sorozat ideális a vas- és színesfémhulladék elsődleges térfogatcsökkentéséhez. A D sorozat forgókései alkalmasak a WEEE aprítására, az elektromos motorok aprítására, az ipari transzformátorok aprítására és a nehéz ipari hulladékok térfogatcsökkentésére is. A hidraulikus sebességváltóval ellátott Stokkermill D sorozatú kéttengelyes aprítók tökéletes megoldást jelentenek az ipari hulladék, az elektronikai hulladék, az elektromos kábelek, a nagy térfogatot felemésztő hulladék, a vashulladék és a fémhulladék kezdeti méretcsökkentésére. Ezek rendkívül robusztus, sokoldalúan teljesítő gépek, amelyeket nagyon alacsony forgási sebesség jellemez, amely lehetővé teszi a kiemelkedő nyomatékértékek leadását, és így garantálja a nagy aprítási kapacitást még különösen kemény anyagok esetében is.

Fémhulladék aprító udvar
Fémhulladék aprító udvar
Crushed radiators
Crushed radiators

A kalapácsos őrlő aprító HM – HAMMER MILL sorozat 350 kw-os teljesítményig kapható, másodlagos térfogatcsökkentésre alkalmasak. A kalapácsos darálók HM sorozatában cserélhetők a rosták, ez által teszik lehetővé a szükséges aprítékméret előállítását. A HM kalapácsosdarálók olyan gépek, amelyek csökkentik a bejövő anyagok méretét, hogy lehetővé tegyék a későbbi szeparálási és tisztítási műveleteket a kimeneti anyagok értékének növelése céljából.

A vas- és színesfémhulladék aprítására, zúzására és csökkentésére szolgáló üzemek általában különböző típusú szeparáló rendszerekkel vannak felszerelve, hogy a kimeneti anyag a minőség szempontjából rendkívül homogén legyen. Mágneses futószalag vagy dob mágneses szeparátorok a vas aprítékok elválasztására, míg a rozsdamentes acél szétválasztására javasoljuk az SS100-at

A vashulladék és az elektromos hulladék újrahasznosító üzemei a következő kezeléseket képesek elvégezni:

ALKALMAZÁSI TERÜLET